Ruilen en Retourneren 

Bij LA SJOES kun je tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.


Je kunt jouw online aankoop binnen de termijn retourneren in de winkel, je kunt ook gebruik maken via een vervoerder naar keuze.  Je dient in dat geval het pakket zelf te frankeren en voor het retourneren een mail te sturen naar info@lasjoes.nl met daarin ordernummer, naam, datum en reden van retourneren.

De schoenen mag je natuurlijk passen. Stuur je ze retour let dan op dat de geretourneerde schoenen ongebruikt en onbeschadigd zijn. De verpakking dient in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te zijn.
Tevens moet je in het bezit zijn van het aankoopbewijs, kopiebon of duidelijk bankafschrift.

Bij de retourzending ligt het risico van eventueel tijdens het transport ontstane schade of het verdwijnen van de retourzending bij de klant.
We raden aan om het verzendbewijs per e-mail altijd goed te bewaren om aan te tonen dat je pakket is geretourneerd in geval je pakket zoek raakt.

 

Hoe ruil of retourneer ik mijn bestelling in de winkel?

Je kunt je bestelling kosteloos retourneren in onze  winkel. Zorg dat je alle items in de originele verpakking bij je hebt die je wilt retourneren. Bij het retour brengen van jouw online bestelling in onze winkel ontvang je een tegoedbon.

 

Krijg ik de betaalde verzendkosten terug?

Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd zullen de verzendkosten van de heen en terug zending van uw pakketje volledig te worden bekostigd door de klant.
Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd, zal alleen voor dat deel van het aankoopbedrag een tegoedbon worden uitgeschreven en de betaalde verzendkosten van de heen en terug zending niet. 
Gratis retourneren is mogelijk in onze winkel.

 

Hoe retourneer je vanuit het buitenland?

Retourzendingen vanuit het buitenland zijn volledig voor eigen rekening.
Je retour pakketje kan worden verzonden via een vervoerder naar keuze.

 

Gebruik onderstaand retouradres:

LA SJOES - retouren
Achterstraat 43
1811 LH, Alkmaar